توضیحات
دیگ سنگی سنتی 3 نفره
از دیگ سنگی تاکنون خواص و فواید فراوانی ذکرشده که به دلیل وجود مواد معدنی همچون آهن و منیزیم می باشد. آشپزی در این ظروف سنگی باعث لذیذ شدن وخوشمزه شدن غذا همچنین باعث غنی شدن مواد غذایی با آهن و منیزیم می شود. غذا در دیگ های سنگی به آرامی پخته می شود و هیچ وقت نمی سوزد یا ته نمی گیرد به همین خاطر خواص غذا به بهترین شکل ممکن حفظ می شود. دیگ سنگی از سنگ هرکاره ساخته می شود، این سنگ نوعی سرپانتین است و از مواد معدنی همچون منیزیم و آهن تشکیل شده که این ظرف به طور کامل از نوعی سرپانتین ساخته می شود و هیچ لایه شیمیایی و مصنوعی در ساخت آن به کار برده نمی شود، به همین خاطر هنگامی که در این ظرف پخت و پز می شود، مواد شیمیایی مضر وارد غذا نمیشود بلکه مواد معدنی جایگزین آن می شود.
به دلیل ویژگی خاص این ظرف، غذای در حال پخت آب خود را از دست نمی دهد و مواد غذایی و چربی نیز به دیواره این ظرف نمی چسبد و به همین دلیل شست وشوی آن بسیار آسان انجام می شود، همچنین ظاهر یک تکه ای این ظرف بسیار زیباست و به دلیل ساخته شدن آن از سنگ عمر زیادی نیز دارد و با گذشت زمان ظاهر خود را از دست نمی دهد. برای استفاده از دیگ سنگی ابتدا باید داخل و خارج دیگ را با روغن دنبه، جامد یا مایع چرب کرد. باید 48 ساعت در این وضعیت قرار بگیرد سپس، برای طبخ انواع آبگوشت، خورشت، غذای بدون گوشت، سوپ و آش آماده می شود.
نکاتی که باید هنگام استفاده از دیگ سنگی رعایت کرد:
دیگ سنگی را بدون آب روی آتش یا گاز نگذارید
نباید در دیگ سنگی سرخ کردنی طبخ کرد
از شعله ملایم و شعله پخش کن استفاده کنید
این محصول حاصل هنر دست هنرمند ایرانی میباشد،
اگرچه سعی و شیوه ما بر این است که در میزان حجم، آنچه به دست مشتری میرسد از حجم ذکر شده اندکی بزرگتر باشد، با این حال ممکن است آنچه به دست شما میرسد در ابعاد ذکر شده و شکل ظاهری دارای اندکی تفاوت باشد.
پیشاپیش سپاس و قدرانی مجموعه خویش را از درک والای شما نسبت به این مقوله و ارجگزاری شما نسبت به هنر ایرانی، اعلام میداریم
ابعاد | 17x17x13 سانتیمتر |
وزن | 1900 گرم |
جنس بدنه | سنگ |
قابلیت استفاده در | فر |
امکانات ظاهری | در |